Hírlevél felhasználói csoport törlésének változása

Csak azon hírlevél felhasználói csoportok törölhetőek, melyekben nincs felhasználó
Horváth Antal adta hozzá 4 hónapja

Menü: Hírlevél -> Felhasználói csoportok
Funkció: Törlés

Csak azon hírlevél felhasználói csoportok törölhetőek, melyekben nincs felhasználó.
Ezen megszorítás a hírlevél rendszer stabil, hibamentes működése miatt került bevezetésre.

Hírlevél felhasználói csoport törlése

Természetesen a Törlés gomb megjelenéséhez az adott felhasználónak törlési joggal is kell rendelkeznie az adott - hírlevél felhasználói csoportok - modulban.

hirlevel_felhasznaloi_csoport_torlese.png - Hírlevél felhasználói csoport törlése (18,134 KB) Horváth Antal, 2017.05.01. 16:31


Megjegyzés