Hírlevél felhasználói csoportok összevonása

Az új funkció segítségével egy adott hírlevél felhasználói csoportból minden felhasználót áthelyezhetünk egy másik csoportba.
Horváth Antal adta hozzá 6 hónapja

Menü: Hírlevél -> Felhasználói csoportok

Azon hírlevél felhasználói csoportoknál, melyben vannak felhasználók a sor végén megjelenik a következő ikon: Hírlevél felhasználók összevonása - ikon

Hírlevél felhasználók összevonása - lista nézet

Az ikonra klikkelve a lista jobb oldalán feljön a hírlevél felhasználói csoportok összevonása űrlap:

Hírlevél felhasználók összevonása - űrlap

Válassz ki a "Cél" csoportot.
A csoportban lévő tagok Önmaguk csoportjára és kikapcsolt csoportba NEM helyezhetők át.
A "Módosít" gombon történő kattintás után egy megerősítést kérő ablak jelenik meg.

Hírlevél felhasználók összevonása - megerősítés

Megerősítés után a Forrás csoport összes felhasználóját áthelyezi a rendszer a Cél csoportba.
Amennyiben a Cél és a Forrás csoportban is szerepel - a funkció végrehajtása előtt- a felhasználó, akkor csak törli a forrás csoportból, DE NEM duplikálja a cél csoportba.
A funkció végrehajtása után a Forrás csoport minden esetben üres lesz!

hirlevel_felhasznalo_osszevonas.png - Hírlevél felhasználók összevonása - lista nézet (32,56 KB) Horváth Antal, 2017.05.01. 16:09

hirlevel_felhasznalo_osszevonas_form.png - Hírlevél felhasználók összevonása - űrlap (7,729 KB) Horváth Antal, 2017.05.01. 16:09

hirlevel_felhasznalo_osszevonas_form_megerosit.png - Hírlevél felhasználók összevonása - megerősítés (6,709 KB) Horváth Antal, 2017.05.01. 16:09

hirlevel_felhasznalo_osszevonas_ikon.png - Hírlevél felhasználók összevonása - ikon (1,014 KB) Horváth Antal, 2017.05.01. 16:09


Megjegyzés